IMPRO FABRIKKEN

Click here to edit subtitle

KRYDS OG BOLLE


IMPRO COMEDY

Kryds og Bolle holder pause fra offentlige shows. De vil stadig kunne bookes til private show og til firma-arrangementer. Hvis man vil opleve gruppens medlemmer på scenen skal man tjekke Det Hvide Snits hjemmeside: www.dethvidesnit.dk.


Pressemeddelelse:

Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere en ny københavnsk impro comedy gruppe; Kryds og Bolle! XO (som vi kalder os i de finere kredse) står for impro med kvalitet, passion og høj underholdningsværdi. Gruppens skuespillere er langtidslagerede med op til 25 års erfaring med improviseret teater, så der er garanti for gode smagsoplevelser, og for at blive fornøjet på et højere plan. Gruppen optræder kun i forbindelse med julefrokoster, personalefester, workshops, undervisning mv. for firmaer, institutioner og organisationer. Hvis man vil opleve gruppens medlemmer på de skrå teaterbrædder skal man tjekke Det Hvide Snits hjemmeside!


XO består af Jeppe Christoffersen, Kim von Bülow og Susanne Billeskov .


Traditionen tro inddrages publikum i løjerne, og de bestemmer tider, steder, følelser og titler efter bedste evne. Vores musiker lægger egenrådigt op til sang og præger scenerne med toner og lyde. På den måde sikrer vi at spillerne hele tiden udfordres.


Kryds og Bolles Facebook

Kryds og Bolles hjemmeside

Kryds og Bolles hjemmeside i Flash

Kryds og Bolles YouTube kanal

Kontakt og billetbestilling: 2291 7224 (Jeppe)
Mail: [email protected]